Retur og bytting

En forbruker har rett til å bytte/returnere bestillingen 14 dager fra mottatt ordrebekreftelse (jf. Angrerettloven). Dette gjelder ordinært solgte varer og salgsvarer, bestilt gjennom www.wildwool.no.

Når du returnerer eller bytter en vare, må du sørge for at varene dine returneres nye, ubrukte og i originalemballasjen med WILD WOOL-merker fortsatt festet. Vi vil ikke bytte/returnere varer som er brukt eller vasket. Returer som ikke oppfyller våre retningslinjer vil ikke bli akseptert og vil bli sendt tilbake til kunden. Fraktkostnaden refunderes ikke ved retur/bytte av en vare.

Dersom en kunde ønsker å bytte/returnere en ordre, vennligst send en epost til: post@wildwool.no så snart som mulig. På denne måten kan WILD WOOL holde varen som kunden ønsker å bytte til.

Vennligst inkluder følgende i e-posten:

  • ordrenummer
  • vare du ønsker å bytte/returnere
  • årsak til bytte/retur
  • hvilken vare du ønsker å motta i bytte

Ved bytte/retur av en ordre, vennligst fyll ut «Angreskjema ved kjøp av varer og tjenester som ikke er finansielle tjenester» som kom i den opprinnelige ordren, og send varen(e) som skal byttes/returneres til følgende adresse:

Wild Retail AS
Stjerneveien 44
0779 Oslo 

Telefon: +99707071

Kunden må selv betale for frakt ved bytte/retur.

WILD WOOL vil håndtere bytte/retur så raskt som mulig. Normalt vil dette være innen 5 virkedager. I spesielle tilfeller kan det ta opptil 10 virkedager før vi mottar bytte/retur. Fraktkostnader og/eller frakt refunderes ikke.