OM WILD WOOL

Kanskje du kjenner oss allerede, eller kanskje du ikke har hørt om oss ennå.
Uansett er vi WILD WOOL Cashmere, og vi inviterer deg hjertelig inn i vår verden av cashmere! Siden 2012 har vi varmet tusenvis av lojale følgere med tidløse og tilgjengelige garderobeartikler laget av kashmir av høy kvalitet. WILD WOOL er designet i Oslo og håndlaget i Nepal, og selges eksklusivt i vår flaggskipbutikk i Frogner, Oslo og på WILD WOOL nettsiden. Vår produsent har vært den samme siden dag én. Som en liten familiebedrift med kunnskap og ferdigheter som 4. generasjons kashmirprodusenter, gir de oss kasjmirstrikk av høyeste kvalitet. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre alle stadier av produktets livssyklus og forhåpentligvis forbedre livet ditt også, ved å lage vakre, men praktiske plagg for daglig bruk.

 

Cathrine Haadem Sissener og Emilie Karine Dysthe er gründerne bak WILD WOOL.

 

BÆREKRAFT

 

WILD WOOL er et merke som lager plagg med kun sertifisert 100 % organisk garn testet for skadelige stoffer og høstet og produsert miljømessig og sosialt ansvarlig, laget for å vare i generasjoner. Å produsere rettferdig med en leverandør i et utviklingsland og fremme likestilling med en positiv sosial innvirkning. Vi bruker resirkulert eller FSC-sertifisert papir i transport og bruker fornybar energi i forsyningskjeden, for å redusere klimapåvirkningen. Vi fremmer pleie og reparasjon av produkter i stedet og resirkulerer alt avfall, for å minimere avfallet.

Kontakt oss:

post@wildwool.no

+47 99 70 70 71

«We sincerely want to make cashmere increasingly accessible. Our current business model, enable us to keep prices at a minimum without quality or the world, suffering. We hope you like what you see!»

 

– Sincerely Cathrine and Emilie