Om kashmir

Hvordan behandle kashmir

Kashmir er verdens mest eksklusive naturfibre som finnes. Kashmirullen består av tynne tråder som er tvinnet til en tykkere tråd. Kashmirullen er utrolig fin, den er ekstremt myk, men den krever også at man behandler den riktig. .

Hvordan behandle ditt kashmir plagg:

Vaskeanvisning: We anbefaler deg å ikke vaske ditt kashmirplagg etter hver gang du har brukt det. Det holder å vaske plagget hver 4-5 gang. WILD WOOL produkter kan enten håndvaskes eller vaskes i maskin på ullprogram (maks 30 grader) med vaskemiddel beregnet på ull. Den beste måten du kan tørke ditt kashmirplagg er å legge det flatt på rent håndkle.

Nupping: Nupping kommer av friksjon når man bruker et kashmirplagg. Friksjonen gjør at det oppstår små kashmirnupper. Det er helt normalt når det kommer til kashmirplagg. Nye plagg kan gjerne nuppe litt i starten, da anbefaler vi at plagget vaskes på måten beskrevet over og at man bruker en nuppekam man drar over plagget når det er helt tørt. Viktig at plagget ligger helt flatt når du bruker nuppekammen. Etter et par omganger med nuppekammen vil nuppingen avta og plagget vil se helt nytt ut.

 

Reparere ditt kashmirplagg:

Reparere selv: Har du vært så uheldig å ha fått et hull i din genser kan du spørre oss om ekstra tråd til din genser. kom innom vår butikk eller send oss en email om hvilken farge du vil ha tilsendt. Nål og tråd er den beste måten du enkelt kan sy igjen hullet som har oppstått.

Reperasjon: Om hullet ikke lar seg reparere hjemme, send oss en mail og vi kan reparere genseren din for deg mot en liten sum.

Kontakt oss her:

post@wildwool.no

+47 400 88 855

+47 99 70 70 71